Meridià Verd Occitània-Rosselló-Pirineu Mont Editorial

ISBN: 9788409143245

Meridià Verd 9, Occitània, Rosselló, Pirineu.

Travessa amb bicicleta que uneix Occitània, el Rosselló i el Pirineu. Ruta de 246kms i descarregable el track
pel GPS.

La secció 9 uneix Occitània, el Rosselló amb el Pirineu. S'inicia la travessa a la ciutat de Carcassona i arriba a la vila de Camprodon. Durant tot el recorregut es passa per espais naturals de gran bellesa. Es destaquen les muntanyes de les Corberes i el Puèg de Bugarag de 1231 metres, punt més alt del massís. El llegendari diu que en una de les cavitats de la muntanya de Bugarag hi ha una de les entrades al reialme subterrani d'Agartha, món subterrani format per galeries excavades a l'escorça de la Terra per tot el món. La ruta continua pel congost de Galamús, pas de muntanya natural, força espectacular, d'uns 2 quilòmetres de distància que dóna accés a la regió de l'Aude cap al Rosselló. I finalment remarcar el pas vora el Canigó, el cim sagrat dels Catalans, amb encisadores valls i muntanyes d'aquesta regió del Pirineu Oriental.

La ruta és totalment ciclable passant per pistes i camins asfaltat de muntanya. Del recorregut cal posar especial atenció en l'etapa al pas de creuar el Pirineu per Roques Blanques, del tot segur el tram de més duresa que presenta la travessa.

Ruta bicicleta // travessa ciclista. És una travessa ciclista per pistes de grava i camins de muntanya per etapes.

Darrera l'interès paisatgístic s'hi descobreix el llegat històric de la ruta. La mateix ruta es va seguir el sXVIII quan es va mesurar la mida de la terra per establir la longitud del metre.

Amb la informació del mapa l'usuari pot decidir quines etapes planificar a la travessa i quin quilometratge realitzarà cada dia.

El mapa conté la informació detallada per la pràctica ciclista amb les dades tècniques de la ruta i també dels punts d'interès.

El mapa està pensat per recorreguts amb bicicleta de llarga distància.

Enviament del recorregut pel GPS.

Escala 1:150 000

Waterproof paper · Paper resistent

Mides del mapa 1000x330mm i 120x165mm plegat