La Muntanya Entre la Màgia i el Desig

ISBN: 9788413561684

11,90 €
Impuestos incluidos

Un recorregut oscil·lant per més de cinquanta anys de vivències a la muntanya, on les sensacions i l’emoció intensa prenen tot el protagonisme del relat, que té un marcat caire personal i fins i tot íntim.

Amb una distribució temàtica i amb un cert rerefons cronològic, s’hi combinen de manera harmònica situacions ben dispars, però que acaben encaixant com un precís trencaclosques. Tot i que l’eix vertebrador principal és l’esquí de muntanya, també hi ha múltiples referències a l’alta muntanya a peu, al descens d’engorjats i a la bicicleta de muntanya, que formen una amalgama ben diversa però indestriable.

Aquest conjunt d’experiències viscudes formen una narració àgil i a la vegada molt variada, amb temàtiques diferents que mostren un ventall de sensacions d’allò més intenses, on les diferents activitats muntanyenques es mouen entre dos pols, el de la màgia de tot allò que sovint envolta la muntanya i el del desig, que és l’autèntic catalitzador de la passió per la muntanya. Una dualitat que l’autor reivindica com a marc de fons de la seva trajectòria com a muntanyenc.