• New

En Bici Elèctrica per Catalunya 21 Itineraris de Cicloturisme Tranquil

ISBN: 9788413560571

Inclou 21 itineraris en bicicleta elèctrica per 22 comarques catalanes diferents, com la Terra Alta o el Maresme, amb fotografies i un total de 1.040 km de rutes.

Fins fa poc, el cicloturisme era una activitat de gent jove i ben preparada físicament. Però les bicis elèctriques han capgirat aquesta idea del món d’ahir. Actualment gairebé qualsevol persona pot practicar el cicloturisme. Per això us proposem un nou llibre d’itineraris pensats per ser recorreguts en bicicleta elèctrica, que també es poden fer amb una bicicleta híbrida, una gravel o una de tot terreny. Només depèn de les vostres cames.

Són 21 itineraris per 22 comarques, de la Terra Alta al Baix Empordà, i del Pallars Jussà al Maresme. Paratges insòlits i bells us esperen al llarg de 1.040 quilòmetres i 17.382 metres de desnivell.

  • De Rafael Vallbona, reconegut escriptor català apassionat del ciclisme que també escriu habitualment en els mitjans i és autor de llibres com Cicloturisme tranquil per Catalunya (segona edició), Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme 50 itineraris de cicloturisme tranquil per Catalunya, tots publicats per Cossetània Edicions.
  • L’èxit de les bicicletes elèctriques ha fet més accessible el cicloturisme per a tots els públics.