GR-6 Barcelona - Montserrat

ISBN: 8493366560004

€0.00
VAT included

Nova edició revisada i actualitzada, que inclou la descripció del GR 6 i de la seva variant GR 6-1 juntament amb la descripció del GR 96, que és un altre itinerari entre Barcelona i Montserrat.
Els itineraris s'han dividit per trams que presumptament es poden efectuar en una jornada (entre 15 i 25 km), amb inici i final en llocs amb accés per mitjà d'algun sistema de transport ( tren, bus, cotxe...). Cada tram és com una fitxa que consta de: mapa (fragment d'un mapa de l'ICC escala 1:50.000, amb sobreimpressió de l'itinerari), descripció de l'itinerari (amb distàncies en temps i km i coordenades dels punts de referència) i perfil de desnivells.
Prèviament a la descripció hi ha un mapa esquemàtic dels senders i un apartat amb informació senderista amb els apartats: Seguretat a la muntanya, normes bàsiques de comportament a la natura, preparació de la sortida i equipament, recomanacions generals, utilització de la guia i senyalització.
L'apartat d'informació general conté una fitxa de cada una de les diferents poblacions per les quals passen els senders (dades d'interès, telèfons, etc.), també hi ha uns apartats sobre els mitjans de transport mecànics que es poden trobar al llarg dels itineraris, edificis religiosos i un mapa de la zona del monestir de Montserrat que inclou els itineraris dels diferents senders, de petit i gran recorregut que hi ha.